SAMENWERKINGEN

Pure Moon werkt met de allerleukste mensen samen.

laptop frame
hero image

Bij Baby Spa Dee staat vertrouwen, verbinding en beleving centraal. Als ouder vertrouw je ons je kostbaarste bezit toe, daarom vinden wij wederzijds vertrouwen erg belangrijk. Het is onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor een veilige en hygiënische omgeving. Voor zowel ouders(s) als kind. Vanzelfsprekend is het baby floaten geheel veilig en we werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten.
In de spa verwelkomen we ouders met baby’s van 2 weken tot 12 maanden oud. Je bent welkom vanaf het moment dat het navelstompje genezen is. Je kunt bij ons terecht voor een Shantala babymassage en je kleine kan komen baby floaten (ook wel hydrotherapie) in onze speciale (CE-gekeurde) baby jacuzzi’s.
Omdat het water gezuiverd is en vrij is van chemicaliën en chloor, is het ook geschikt voor baby’s met een gevoelige huid, eczeem en allergieën. In totaal beschikken we over 4 jacuzzi’s waarvan 1 zich in onze privéruimte bevindt. De privéruimte is een fijne en intieme ruimte waar je de gehele sessie doorbrengt zonder andere bezoekers. Een intiem momentje met jullie gezelschap!

Het zwanger zijn ervaart iedereen anders. De één fietst erdoorheen, de ander heeft het zwaar. Maar uiteindelijk voor iedereen is het tijdelijk, een moment. Na de zwangerschap heb je alleen nog maar herinneringen in je gedachten over hoe het was en hoe je eruit zag. En nu is het mogelijk om jouw zwangerschap vast te leggen in de vorm van een beeldje. Het is een prachtig aandenken uit een uniek periode van jouw leven. Heel veel materiaal en formaat mogelijkheden.
Ik hoop je snel te zien. Groetjes, Miranda
laptop frame
hero image
laptop frame
hero image

Wat leuk dat je benieuwd ben met wie je hier te maken hebt, laat ik mezelf dan ook even netjes voorstellen;

Ik ben dus Mark Paulissen, geboren Tilburger, momenteel woonachtig in het mooie Breda samen met mijn vrouw Rachel.

Mijn hobby’s bestaan voornamelijk uit bourgondische activiteiten met vrienden en familie, motorrijden en koffie! Koffie neem ik heel serieus! Alle verschillende zetmethodes, brandingen en de sfeer in de verschillende koffietentjes maken een passie voor dit zwarte goedje in mij los. Daarnaast ben ik liefhebber van de stad Berlijn, deze stad heeft nu al ruim 10 jaar zo’n magische werking op me dat ik zo’n 5 keer per jaar de reis ernaartoe ervoor over heb.

Al een tijdje ben ik bezig te ontdekken waar ik zelf nu echt gelukkig van word en ik ben tot de conclusie gekomen dat het tijd is geworden een sprong te wagen in het leven als freelancer. Ik heb veel te bieden als technische en creatieve duizendpoot (verderop daar meer over), en heb besloten daar het beste uit te halen.

De afgelopen 18 jaar heb ik geleerd dat ik als geen ander in staat ben van 50 losse eindjes, 1 goed functionerende oplossing te maken, waarbij rekening is gehouden met alle wensen en eisen en er ook nog een stabiele, goed te onderhouden oplossing is gemaakt. Gewoon door voornamelijk goed te luisteren. Ik ben daarin een enorme pietje-precies, en daar ben ik trots op!

Vergeet niet te contacten als je vragen hebt, geïnteresseerd bent in mijn diensten, of ik anderzijds iets voor je kan betekenen!

Mark Paulissen

Contact